Het Begint Bij Mij in Eindhoven, opvoeden doen we samen!

In de gemeente Eindhoven gaan we onderzoeken hoe we samen met ouders in de wijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan het versterken van de pedagogische basis. Na deelname aan de groepstraining Het Begint Bij Mij voor ouders krijgen een aantal ouders de kans om te worden opgeleid tot trainer of assistent-trainer van dit programma. Zij gaan na deze opleiding in hun wijk of gemeenschap aan de slag. Parallel aan het opleiden van ouders zullen er professionals van Wij Eindhoven, Lumens en andere organisaties worden opgeleid. Ons doel is om met elkaar meer ouders en gezinnen te bereiken en te versterken!

Oudertraining Het Begint Bij Mij

In de training Het Begint Bij Mij gaat over de vraag hoe je een positief rolmodel kunt zijn voor je kind en je omgeving. Deze training is interessant voor ouders die met (meer) zelfvertrouwen hun rol als opvoeder willen invullen. Het doel is om (onbewuste) patronen om te buigen naar bewuste positieve patronen. Je ontdekt gedurende de training hoe jij voor je kind(eren) die ouder kunt zijn, die jij zou willen zijn.

We starten na de herfstvakantie met de eerste groepen in Eindhoven, zie flyers hieronder. Als je nog vragen hebt of niet zeker weet of dit iets voor je is, neem dan contact op met Hanne Peerenboom via hanne@peer3.nl of bel 06-41688173

Je kunt je als hulpverlener ook opgeven voor een inspiratiebijeenkomst of webinar waarin we meer vertellen over deze aanpak en voor wie deze training geschikt is. Klik op onderstaande link om de mogelijkheden te zien.

Inspiratiebijeenkomsten in Eindhoven

Terug naar overzicht