Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit Peer3 dragen wij graag een steentje bij aan de maatschappij en in het bijzonder aan de ontwikkeling van kinderen. Ieder kind heeft immers het recht veilig en gezond op te groeien.

Alle opdrachten die wij uitvoeren hebben een directe relatie met de ontwikkeling van kinderen in Nederland. Omdat de middelen voor zorg aan jeugdigen beperkt zijn, is het belangrijk hier op een verantwoorde wijze mee om te gaan. Wij doen dit door onze overhead tot een minimum te beperken en te werken met bescheiden tarieven. Daarbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze onderzoeken en adviezen. Wij zijn kritisch op het eigen werk en evalueren ons werk regelmatig met onze opdrachtgevers. Door middel van opleiding, het lezen van vakliteratuur en het bezoek van congressen investeren wij voortdurend in onze eigen ontwikkeling.

Onze blik gaat verder dan de jeugd in Nederland. Mede door onze jeugd in Kameroen hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van kinderen in de derde wereld. De kinderen daar verdienen immers net zo’n kans als de jeugd in Nederland. Vanuit Peer3 investeren wij daarom tenminste 2,5% van onze winst in projecten die de ontwikkeling van kinderen in de derde wereld stimuleren. Zo hielpen wij een school in Kameroen bij de inrichting van haar klaslokalen.

Laatste berichten
Bekijk alle berichten
Copyright © PEER 3 2019 | Webdesign & Realisatie : DO-IT Online