Ons team

Berthe Peerenboom 

Tel. 06-22949241 berthe@peer3.nl 

Berthe is een sociale architect. Zij ontwikkelt nieuw beleid door de complexiteit terug te brengen naar een eenvoudig begrijpelijk model. Zij heeft een talent voor het verbinden van mensen, organisaties en kennis. Zij kan focus aanbrengen zodat projecten overzichtelijk en behapbaar zijn voor iedereen. Zij kan een situatie creëren waarin iedereen kan bijdragen. Berthe is een expert in veilig opgroeien, netwerksamenwerking en organisatievraagstukken.

Yvonne van Westering

Tel. 0623832554 yvanwestering@gmail.com

Yvonne is een betrokken verbinder. Zij onderzoekt allerlei perspectieven om te kunnen schakelen naar de best passende oplossing. Zij weegt ieders belang zodat aangesloten kan worden bij de behoefte van de (doel)groep. Samen met partners creëert zij situaties waarin mensen, kennis en talenten elkaar kunnen versterken zodat iedereen doet waar hij goed in is. Yvonne is een expert in: transitie en transformatie processen, samen leren en informatievoorziening.

Hanne Peerenboom

Tel. 06-41688173 hanne@peer3.nl

Hanne is een inspirerende verbinder. Zij onderzoekt om aan te sluiten bij wat nodig is. Zij bouwt aan het zelfvertrouwen en onderlinge vertrouwen van partners in projecten. Zij stuurt op de verantwoordelijkheid die iedereen heeft en zorgt ervoor dat mensen zin krijgen om aan de slag te gaan en te blijven. Hanne heeft vanuit haar achtergrond als jeugdverpleegkundige expertise op het preventieve domein. Samenwerking, spelenderwijs en visualisaties kenmerken haar aanpak.

Adèle Grosse

Adèle is oprichter van 'It starts with me' global. Zij is voor Peer3 een inspirator en keypartner. Samen ontwikkelen en implementeren we de visie van het programma 'Het Begint Bij Mij' in onze projecten en adviestrajecten.

Saskia Peerenboom

Tel. 06-41628934 saskia@peer3.nl

Momenteel is Saskia enkel vanaf de zijlijn betrokken bij Peer3. Peer3 kan haar ten alle tijde consulteren. Met name haar bestuurlijke kwaliteiten en ervaring met het ontwikkelen van beleid zijn zeer waardevol voor Peer3.

Laatste berichten
Bekijk alle berichten
Copyright © PEER 3 2020 | Webdesign & Realisatie : DO-IT Online