Onze visie en aanpak

Visie

Wij gaan als Peer3 graag samen met u de uitdaging aan om de zorg zo te organiseren dat:

  • Het belang van gezinnen en jeugdigen gediend wordt
  • Het werkbaar is voor professionals
  • Én de zorg voldoet aan de (wettelijke) kaders

Aanpak "huis"

Wij werken met het beeld van een huis dat de basis vormt voor een stevig fundament en veilig thuis. Hoe sterker de bouwstenen van het huis, hoe steviger het fundament, hoe beter het belang van gezinnen en jeugdigen gediend wordt. De bouwstenen die we gebruiken zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, literatuur en onderzoek.

De kracht van het huis zit hem in de eenvoud en toepasbaarheid op ieder niveau: individueel, gezin, buurt, organisaties, gemeente etc.

Samen met onze opdrachtgevers brengen we de actuele situatie in kaart om vervolgens samen een optimale invulling van de bouwstenen vorm te geven. Wij ervaren dat de bouwstenen nieuwe inzichten geven en houvast bieden bij de ontwikkeling en uitvoering van duurzame transformatieprocessen. Een voorbeeld uit de praktijk

Onze aanpak in beeld:

 

Bouwstenen transformatie jeugd

We hebben de bouwstenen ook uitgewerkt als basis voor de ontwikkeling van jeugdbeleid voor duurzame transformatie in het jeugddomein (klik hier voor vergroting)

Ieder huis staat in relatie met andere huizen. Hoe beter de verbinding is tussen de verschillende huizen, hoe beter borging en duurzame verandering mogelijk is. Waar je ook werkt in de keten, jij kunt een verschil maken. Meer zien en lezen...

Laatste berichten
Bekijk alle berichten
Copyright © PEER 3 2019 | Webdesign & Realisatie : DO-IT Online