Onze visie en aanpak

Visie

Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om de zorg zo te organiseren dat:

  • Het belang van gezinnen en jeugdigen gediend wordt
  • Het werkbaar is voor professionals
  • Én de zorg voldoet aan de (wettelijke) kaders

Aanpak "transformatorhuisje"

Wij werken graag met beelden want zoals iedereen weet: "een beeld vaak meer zegt dan 1000 woorden". Onze eigen aanpak laat zich mooi uitleggen aan de hand van het beeld van een transformatorhuisje. Met behulp van ons transformatorhuisje wordt bestaande energie omgezet naar energie die zuiniger, duurzamer en bruikbaarder is. De invulling van de bouwstenen van het transformatorhuisje bepaalt hoe het belang van gezinnen en jeugdigen gediend wordt. De bouwstenen die we gebruiken zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, literatuur en onderzoek. Met energie bedoelen we alle kennis, ervaring en motivatie die nodig is patronen te doorbreken en positieve veranderingen mogelijk te maken.

De kracht van het transformatorhuisje zit hem in de eenvoud en toepasbaarheid op ieder niveau: individueel, gezin, buurt, organisaties, gemeente etc.

Samen met onze opdrachtgevers brengen we de huidige situatie in beeld om vervolgens samen te werken aan een optimale invulling van de bouwstenen. Wij ervaren dat de bouwstenen nieuwe inzichten geven en houvast bieden bij de ontwikkeling en uitvoering van duurzame transformatieprocessen.

Onze aanpak samengevat in een beeld: 

Aanpak transformatorhuisje Peer3

Een voorbeeld van onze aanpak uit de praktijk

Hieronder ons transformatorhuisje waarbij in de bouwstenen punten staan die belangrijk zijn bij de ontwikkeling van beleid voor duurzame transformatie in het jeugddomein.

Ieder transformatorhuisje staat in verbinding met andere transformatorhuisjes en kent een eigen invulling. Hoe beter de verbinding is tussen de verschillende huizen, hoe beter borging en duurzame verandering mogelijk is. Waar je ook werkt in de keten, jij bent een schakeling die positieve verandering mogelijk maakt, bekijk hier een persoonlijk transformatiehuisje

Laatste berichten
Bekijk alle berichten
Copyright © PEER 3 2019 | Webdesign & Realisatie : DO-IT Online